Areamätning i Skåne

Med en professionell areamätning får du en större trygghet i bostadsaffären samt chans till en värdeökning. Se våra priser!

Låt oss mäta arean

Vi utför areamätningar av bostäder oavsett form som exempelvis radhus, villor och lägenheter men även lokaler. Oavsett om du kontaktar oss i egenskap av privatperson eller företag hjälper vi dig med att ta fram arean åt dig. Vi har moderna och uppdaterade verktyg såsom lasermätare och CAD-program för att kunna erbjuda dig en proffesionell och säker mätning.

I många fall är den officiella areauppgiften på bostäder och lokaler felaktig av ett antal anledningar. En anledning är att ombyggnationer kan ha utförts men den andra anledningen beror på rådande mätregler som är mer generösa. Dessa mätregler leder oftast till en ökad totalarea, vilket innebär ökat slutpris vid försäljning av bostad.

Skicka in din bokningsförfrågan

Angående GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Besiktningsbolaget Risberg AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Besiktningsbolaget Risberg AB.

Prislista areamätning

  • Areamätning

    2500:-