Få hjälp med Dolda fel-försäkring och besiktning av ditt hus

Ska du sälja bostaden? då kan det vara bra att ha en dolda fel-försäkring och reda ut krav från köparen. Se våra priser!

Vi hjälper dig teckna försäkring mot dolda fel

Som säljare av bostad eller fastighet har du ansvar för så kallade dolda fel i tio års tid efter att du har sålt bostaden. Av den anledningen är det till fördel att ha en dolda fel-försäkring som kan hjälpa dig om du skulle få ett krav från köparen mot dig gällande dolda fel. Genom denna försäkring får du hjälp med att reda ut om kravet från köparen är ett dolt fel som du ansvarar för, samt att du kan få ekonomisk ersättning. Vi på Besiktningsbolaget Risberg AB är anslutna till SBR och är därmed godkända att utföra besiktning av ditt hus. Med en SBR-godkänd besiktningsman har du möjligheten att teckna en Dolda fel-försäkring som är framtagen av SBR Försäkringsservice. Försäkringen ger säljaren och köparen ett bra försäkringsskydd.

Skicka in din bokningsförfrågan

Angående GDPR

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Besiktningsbolaget Risberg AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Besiktningsbolaget Risberg AB.

Prislista Dolda fel-försäkring

  • Dolda fel-försäkring (SBR)

    Fr. 7350:-

Teckna dolda fel-försäkring